سند ریشهکنی بیسوادی یک برنامه لازم الاجراست
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در کارگاه آموزشی تبیین اهداف ،رویکرد ها ی برنامه عمل ریشه کنی بی سوادی اعلام کرد: سند ریشه کنی بی سوادی یک برنامه دقیق لازم الاجرا است.
به گزارش سرویس "آموزش و پرورش" ایسنا، باقرزاده در کارگاه آموزشی تبیین برنامه عمل ریشه کنی بی سوادی بااشاره به اهداف ،ضرورت و روند تدوین سند ریشه کنی بی سوادی تاکید کرد : سازمان نهضت سواد آموزی با توجه به شرایط خاص خود، این ضرورت را حس کرد که اهداف و سیاست های خود را بازنگری نموده و به فراخور حال جامعه حرکت نماید .
وی به تعریف سواد از دیدگاه های متفاوت پرداخت وگفت :سازمان قصد دارد ضمن پرداختن به وظیفه اصلی خود در آموزش خواندن و نوشتن و حساب کردن ، از رویکردها و شیوه های نوین در آموزش بزرگسالان و سوادآموزی استفاده نماید .
باقرزاده به ویژگی های سند تهیه شده نیز اشاره کرد وگفت : برنامه ریشه کنی بی سوادی در تمامی محور های خود سعی کرده است راهبرد عدم تمرکز را "از برنامه ریزی های ملی به استانی و منطقه ای "و ازتک تالیفی به چند تالیفی" در دستور کار خود قرار دهد .
رئیس نهضت سوادآموزی در سخنان خود خطاب به کارشناسان و مسئولان گفت : سند ریشه کنی بی سوادی یک برنامه لازم الاجرا است و همه بخش ها ی سازمان باید ضمن بررسی و اظهارنظر درباره آن در برنامه ریزی های خود این سند را یک سند بالادستی دانسته و پیش بینی های آن را نقشه راه فرض کنند.
وی به ضرورت مطالعه و بررسی برنامه توسط مجریان نیز پرداخت و تصریح کرد: ضروری است کارشناسان و مدیران سازمان این برنامه را کاملا مطالعه نموده و بخش های مربوط به خود را چندین بار مرور نمایند و ابهامات و نقایص احتمالی را به اطلاع مسئولان و تدوین کنندگان آن برسانند تا نسبت به رفع و اصلاح آن اقدام شود .
براساس گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، در بخش پایانی حاضرین در کارگاه به سه گروه تقسیم شدند تا سند را از منظر های متنوعی مانند اشکالات ویرایشی ، فنی ، قوانین و مقررات ، مالی و آماری، مورد بررسی دقیق کارشناسی قرار دهند و نتایج آن را تا هفته آینده به مسئولان ارایه نمایند.
خبرگزاری ایسنا